Algemene voorwaarden

SFEeER algemene voorwaarden

Verzending:

Pakketten 0 tot 500 gram € 3,95

Pakketten 500 gram  tot 10 kg € 6,95

Pakketten 10 tot 30 kg € 13,25

Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. Zie hiervoor Post NL pakketkosten buitenland.Betaling:
Alle bestellingen dienen vooraf binnen 5 werkdagen betaald te worden via bankoverschrijving of Ideal t.n.v. SFEeER. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons thuis af te halen in Andijk en contant af te rekenen of te pinnen.
Wanneer SFEeER na 4 dagen nog geen betaling heeft ontvangen, ontvangt u een herinnering.
Is de betaling binnen 7 dagen niet bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling.

Betalen bij afhalen:
Dit houdt in dat u betaalt, als u uw bestelling op afspraak komt ophalen in Andijk.
U krijgt van ons een mail, waarin wij een afspraak maken om uw bestelling op te komen halen. Of wij horen graag een dag waar uw voorkeur naar uit gaat. Dit kunt u plaatsen bij opmerkingen.
Krijgen wij binnen 7 dagen geen reactie, dan vervalt automatisch uw bestelling.

Levering:
Na betaling van de bestelde artikelen wordt het pakket ( indien op voorraad) binnen circa 3-4 werkdagen (maandag t/m zaterdag) verzonden.
(mits anders is aangegeven bijvoorbeeld. i.v.m. vakantie) 

Retourneren:
Ruilen mag binnen 8 dagen (afgeprijsde artikelen vallen hier niet onder) mits het gekochte product wordt terug gebracht of geretourneerd in de originele verpakking en zonder gebruikersschade. Met uitzondering van textiel. Dit moet geruild worden binnen 2 dagen. De kosten van het verzenden & retourneren van een artikel, is altijd voor de klant, tenzij anders afgesproken via de mail.

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, kunt u een ander artikel uit zoeken of krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 7 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst of contant betaald bij aflevering aan bezoekadres van SFEeER.

Rookt u? Wilt u er dan voor de zorgen dat de producten niet in een rookruimte komen te staan, voordat u zeker weet deze niet retour te zenden. De geur is onmogelijk te verwijderen.

Schade of breuk:

In het geval schade of breuk tijdens het transport. meld deze schade binnen 24 uur na ontvangst. Dit doet u door middel van het sturen van een mail met bijgevoegd foto's van de schade. Doet u het na deze 24 uur, kunnen wij niet garanderen dat de schade wordt vergoed.

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld, kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Ook vragen wij een aanbetaling vooraf als wij op uw verzoek iets (laten) maken of bestellen.

Onze artikelen:
SFEeER doet er alles aan om de artikelen zo duidelijk mogelijk weer te geven.
Er dient echter wel rekening gehouden te worden dat afwijkingen van kleuren en maten kunnen voorkomen.

Copyright:
Niets van deze site (foto`s, teksten, e.d.) mag zonder schriftelijke toestemming vooraf van SFEeER gebruikt worden.

Wilt u het artikel ingepakt hebben als cadeau, of naar een ander adres gestuurd hebben, dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling en zorgen wij dat het mooi ingepakt en bezorgd wordt. Ook kunnen wij hier een persoonlijke wens en/of afzender op een kaartje bij bezorgen.

Wijzigingsrecht:
SFEeER heeft ten alle tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in de Algemene Voorwaarden.

© 2016 - 2020 SFEeER | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel